Grabben bakom L.A’s bästa restaurang
Vi alla vet ju att Gjusta, G.T.A och Gjelina är äterier som jag besöker hela tiden, i synnerhet Gjusta eftersom det ligger alldeles runt hörnet om oss och för att det är det BÄSTA Venice har. Här kan ni läsa vad den avslappnade och sköna Venicegrabben Travis Let, som ligger bakom alla dessa pärlor, har att säga om matrenderna som råder i stan, hans filosofi kring mat och varför han helst äter plant based food osv. Han är så sinnessjukt inspirerande och duktig, den här lilla matkreatören.
Det är på Gjusta jag kommer att köpa grejer till vårt lilla julbord. Deras gravade lax är fantastisk och likaså röror och tillbehör är kanonbr Sill och såna grejer finns där också för den som vill ha samt urgott eko surdegsbröd som bakas varje morgon. Raw ost har dom ju också. Ni hör ju hur gott vi kommer att äta på julafton. Jag skippar att göra massa julgodis för det är ändå ingen som äter det. Men däremot lite raw rose fudge och clusters på raw kakao och kokos tänkte jag allt svänga ihop. Mysigt ska det bli.