Meny

close

Recept på suuupergod raw lasagne med valnötskött

Raw lasagne med valnötskött. Nu när det gick från tropisk hetta till Svensk sommar över en natt och alla håller sig inomhus och har all tid i världen 🙂 så tänkte jag bjucka på ett recept. En favorit i repris. Det här är en raw lasagne med valnötskött som verkligen är supergod, med mycket smak av basilikapesto, tomat, cashewost samt valnötskött som är hur gott som helst, speciellt om det “marineras” i shoyosås. Det tar lite tid att fixa till en raw lasagne. Man kan göra fyllningarna och spara i kylen och sen bygga ihop den dagen därpå också om man vill. Eller så kan man använda fyllningarna som dippsåser till grönsaksstavar, eller så. Receptet är från Superhälsa – Friskare, Fräschare livsstil med recept från l.A.  Stephanie Bjelkstam har plåtat. Smaklig måltid.

Raw lasagne med valnötskött

En holistisk frukost

Holistic Sverige i en skål.  Idag pudrade jag lingon- och rödbetspulver över yoghurt med granola, cashews och bär från skogen och trädgården. Ljuvligt gott, mättande, stärkande och nyttigt. Nu ska jag fortsätta njuta av denna sjukt härliga Augustikväll, det är ju tropiskt väder ju, nästan. Underbart!

Lingonpulver Holistic Sverige

Love me some sunflowers

Kalles pappas favoritblomma är Solrosor och när vi körde förbi ett självplockeri var det bara att stanna till och rycka några. De ska få pryda tårtbordet på Kalles 1 årsdag på lördag. Fint, eftersom han tyvärr inte kan komma hit.

IMG_1615 IMG_1616