Meny

close

Vad gör jag?

Näe, inget faktiskt. Både farmor och mormor är på besök. Min mamma kom igår och det känns verkligen som att sinnesfriden börjar infinna sig på riktigt. Kalle fullkomligt kastade sig i hennes armar, de har verkligen byggt upp en fin relation, trots avståndet.

Just nu ligger jag i sängen och läser ett gammalt ex av Mama och en minnesbilaga om Micke Nyqvist, slumrar till lite då och då, går ner och skär upp lite färsk ananas och säsongens sista persikor. Mamma och Kalle är ute på Lekparks- och Acai Bowls runda. Egentligen har jag en lång to-do lista men just nu behöver jag få göra precis just det här. Det är jag värd ju. Tre dagar till Due Date. Holy schajse! 🙂

Livsstil

Middagstips! Farrobowl med grönt.

Farrobowl med lite grönt i blev kvällens middag för min del. Och det kunde inte bli en mer simpel middag att knåpa ihop såhär en måndagkväll.

Koka farro, under tiden det kokar är det bara att skära exakt vilka grönsaker man vill och lägga ner i en stor skål. För min del “mandolinade” jag charlottenlök och zuchinni och halverade små indigo körsbärstomater, bröt grönkål och spenat i bitar. Sen lät jag farron rinna av och rörde ner det i skålen tillsammans med tärnad avokado, skivade jordgubbar och lite feta. Till det hade jag olivolja, citron, salt och peppar bara. Inga konstigheter alls.

Smaklig måltid hörni.

En trip till Malibu Farmers Market gör en alltid gott

Varför skulle det inte, liksom.

Se så mycket gott!

Bondens marknad malibu
Pink dragon fruit.

malibu farmers market yums

Aubergines, böjda och goda.

bondens marknad

Svingoda burkar med fermenterade grönsaker.

bondens marknad malibu 2

Cold brew coffee.

veggies

Indigo cherry tomatoes var bara LITE som fick följa med i korgen hem. Love Malibu!