{"id":6335,"date":"2016-08-28T11:15:37","date_gmt":"2016-08-28T10:15:37","guid":{"rendered":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/marita\/?p=6335"},"modified":"2016-08-29T09:18:36","modified_gmt":"2016-08-29T08:18:36","slug":"recept-pa-supergod-raw-lasagne-med-valnotskott","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/marita\/recept-pa-supergod-raw-lasagne-med-valnotskott\/","title":{"rendered":"Recept p\u00e5 suuupergod raw lasagne med valn\u00f6tsk\u00f6tt"},"content":{"rendered":"
Raw lasagne med valn\u00f6tsk\u00f6tt<\/strong>. Nu n\u00e4r det gick fr\u00e5n tropisk hetta till Svensk sommar \u00f6ver en natt och alla h\u00e5ller sig inomhus och har all tid i v\u00e4rlden \ud83d\ude42 s\u00e5 t\u00e4nkte jag bjucka p\u00e5 ett recept. En favorit i repris. Det h\u00e4r \u00e4r en raw lasagne med valn\u00f6tsk\u00f6tt som verkligen \u00e4r supergod, med mycket smak av basilikapesto, tomat, cashewost samt valn\u00f6tsk\u00f6tt som \u00e4r hur gott som helst, speciellt om det “marineras” i shoyos\u00e5s. Det tar lite tid att fixa till en raw lasagne. Man kan g\u00f6ra fyllningarna och spara i kylen och sen bygga ihop den\u00a0dagen d\u00e4rp\u00e5 ocks\u00e5 om man vill. Eller s\u00e5 kan man anv\u00e4nda fyllningarna som dipps\u00e5ser till gr\u00f6nsaksstavar, eller s\u00e5. Receptet \u00e4r fr\u00e5n Superh\u00e4lsa – Friskare, Fr\u00e4schare livsstil med recept fr\u00e5n l.A. \u00a0<\/em>Stephanie Bjelkstam har pl\u00e5tat. Smaklig m\u00e5ltid.<\/p>\n <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" Raw lasagne med valn\u00f6tsk\u00f6tt. Nu n\u00e4r det gick fr\u00e5n tropisk hetta till Svensk sommar \u00f6ver en natt och alla h\u00e5ller sig inomhus och har all tid i v\u00e4rlden \ud83d\ude42 s\u00e5 t\u00e4nkte jag bjucka p\u00e5 ett recept. En favorit i repris. Det h\u00e4r \u00e4r en raw lasagne med valn\u00f6tsk\u00f6tt som verkligen \u00e4r supergod, med mycket smak av basilikapesto, tomat, cashewost samt valn\u00f6tsk\u00f6tt som \u00e4r hur gott… L\u00e4s mer <\/i><\/a><\/p>\n","protected":false},"author":7,"featured_media":6340,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"footnotes":""},"categories":[1],"tags":[5060,3632,3644,4249,5061],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/marita\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/6335"}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/marita\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/marita\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/marita\/wp-json\/wp\/v2\/users\/7"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/marita\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=6335"}],"version-history":[{"count":0,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/marita\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/6335\/revisions"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/marita\/wp-json\/wp\/v2\/media\/6340"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/marita\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=6335"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/marita\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=6335"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/marita\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=6335"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}