{"id":1236,"date":"2016-09-26T18:59:56","date_gmt":"2016-09-26T16:59:56","guid":{"rendered":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/veckanseko\/?p=1236"},"modified":"2016-09-25T21:15:19","modified_gmt":"2016-09-25T19:15:19","slug":"veckans-vardagsvego-keso-enchiladas","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/veckanseko\/veckans-vardagsvego-keso-enchiladas\/","title":{"rendered":"Veckans vardagsvego: Keso-enchiladas"},"content":{"rendered":"
Mina barn \u00e4r, som tur \u00e4r, ganska t\u00e5liga f\u00f6r matexperiment.\u00a0Men ibland n\u00e5r de gr\u00e4nsen f\u00f6r “konstiga matr\u00e4tter”. D\u00e5 k\u00f6r jag med publikfriare, som dessa lagom heta\u00a0enchiladas.<\/p>\n
Keso-enchiladas 8-10 tortillabr\u00f6d<\/p>\n Kesofyllning: Enchiladas\u00e5s:<\/em> Topping:<\/em> B\u00f6rja med enchiladas\u00e5sen. Blanda allt utom tacos\u00e5sen i en kastrull och sjud i 10 min utan lock. Tills\u00e4tt tacos\u00e5s och r\u00f6r ihop. Mina barn \u00e4r, som tur \u00e4r, ganska t\u00e5liga f\u00f6r matexperiment.\u00a0Men ibland n\u00e5r de gr\u00e4nsen f\u00f6r “konstiga matr\u00e4tter”. D\u00e5 k\u00f6r jag med publikfriare, som dessa lagom heta\u00a0enchiladas. Keso-enchiladas 4 port 8-10 tortillabr\u00f6d Kesofyllning: 1\/2 brk hackad gr\u00f6n chili (finns i taco-avdelningen) 1 hackad grillad paprika fr\u00e5n burk 3-4 dl\u00a0ost, t ex pr\u00e4stost eller cheddar 500 g naturell keso 1 krm vitl\u00f6kspulver salt, peppar Enchiladas\u00e5s: 1\/2 brk… L\u00e4s mer <\/i><\/a><\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":1238,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"footnotes":""},"categories":[12],"tags":[424,9,347,139,423,122],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/veckanseko\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1236"}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/veckanseko\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/veckanseko\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/veckanseko\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/veckanseko\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=1236"}],"version-history":[{"count":0,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/veckanseko\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1236\/revisions"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/veckanseko\/wp-json\/wp\/v2\/media\/1238"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/veckanseko\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=1236"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/veckanseko\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=1236"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/veckanseko\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=1236"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}
\n<\/strong>4 port<\/em><\/p>\n
\n1\/2 brk hackad gr\u00f6n chili (finns i taco-avdelningen)
\n1 hackad grillad paprika fr\u00e5n burk
\n3-4 dl\u00a0ost, t ex pr\u00e4stost eller cheddar
\n500 g naturell keso
\n1 krm vitl\u00f6kspulver
\nsalt, peppar<\/p>\n
\n1\/2 brk hackad gr\u00f6n chili (finns i taco-avdelningen)
\n1-2 dl varmt vatten
\n2 msk tomatpur\u00e9
\n1 vitl\u00f6ksklyfta, pressad
\n1 tsk oregano
\n1 krm\u00a0kummin
\n1 nypa socker
\n2 msk tacos\u00e5s<\/p>\n
\n1\u00a0dl gr\u00e4ddfil
\n10 oliver, skivade<\/p>\n
\nG\u00f6ra sedan fyllningen: Blanda gr\u00f6n chili, grillad paprika,\u00a0drygt 1 dl ost, keso, vitl\u00f6kspulver, salt och peppar i en stor sk\u00e5l. L\u00e4gg fyllning p\u00e5 tortillabr\u00f6d och rulla ihop. L\u00e4gg i en ugnsfast form med skarven ned\u00e5t i en ugnss\u00e4ker form.
\nBlanda den f\u00e4rdiga enchiladas\u00e5sen med gr\u00e4ddfil och h\u00e4ll \u00f6ver enchiladasrullarna. Toppa med resten av den rivna osten och skivade oliver.
\nGr\u00e4dda i 225 grader i 10-15 minuter. Servera med en rej\u00e4l gr\u00f6nsallad.<\/p>\n<\/h3>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"