{"id":1355,"date":"2016-10-31T10:42:57","date_gmt":"2016-10-31T08:42:57","guid":{"rendered":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/veckanseko\/?p=1355"},"modified":"2016-10-23T16:45:26","modified_gmt":"2016-10-23T14:45:26","slug":"veckans-vardagsvego-supersnabba-crepes-med-spenatfyllning","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/veckanseko\/veckans-vardagsvego-supersnabba-crepes-med-spenatfyllning\/","title":{"rendered":"Veckans vardagsvego: Supersnabba cr\u00eapes med spenatfyllning"},"content":{"rendered":"

Eller crepes och crepes f\u00f6rresten… n\u00e4r jag har riktigt br\u00e5ttom k\u00f6per jag f\u00e4rdiggr\u00e4ddade pannkakor och r\u00f6r ihop sj\u00e4lva fyllningen bara. S\u00e5 gott och s\u00e5 enkelt!<\/p>\n

Supersnabba crepes med spenatfyllning
\n<\/strong>4 port<\/em><\/p>\n

8 f\u00e4rdiggr\u00e4ddade pannkakor
\n140 g bladspenat
\n2 dl Cr\u00e8me fraiche gourmet fetaost & soltorkade tomater
\nev 5-6 soltorkade tomater, klippta i strimlor
\n2 dl naturell keso
\n1 dl riven ost<\/p>\n

S\u00e4tt ugnen p\u00e5 225 grader.
\nTa bort de gr\u00f6vsta “stammarna” fr\u00e5n spenaten och klipp eller riv i mindre bitar.
\nBlanda ihop med cr\u00e8me fra\u00eeche och keso samt ev soltorkade tomater. Fyll pannkakorna med spenatblandningen och rulla ihop. Str\u00f6 riven ost \u00f6ver.
\nGr\u00e4dda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter, tills r\u00e4tten f\u00e5tt fin f\u00e4rg. Servera med en matig sallad, gjord p\u00e5 exempelvis salladsk\u00e5l.<\/p>\n

Fler supersnabba r\u00e4tter:<\/strong><\/p>\n

Veckans vardagsvego: Nektarin- och halloumisallad<\/a><\/p><\/blockquote>\n